Tuesday, January 5, 2010

APABILA KEMALUAN DITARIK TEMAN WANITA

Adakah anda suka jika kemaluan anda di tarik oleh teman wanita anda sendiri? Jika anda suka anda adalah seorang lelaki yang sejati dan bukan nyah nokss gitu.muahaha. Memang idaman seorang lelaki jika awek sendiri menarik2 kemaluan lelaki. seorang gadis akan menjadi penarik kemaluan yang ganas jika seorang lelaki itu sangat bengap dan dayus.

Lihat sahaja pergaduhan di antara lelaki dan aweknya mengingatkan aku kepada zaman kanak2 aku. Macam mak aku pukul aku kalau aku mandi sungai. Memang teruk la aku kena pukul.Ahaha.

Agak bengap juga aku tengok lelaki nie. Teruk dia kena lempang dan dipukul. Pastuh guna kasut plak tuh. Isk isk ape la dayus sangat laki cina nie. Belum kahwin lagi dah jadi camni. Yang aku tak boleh blah perempuan nie terlalu geram sangat sampai dia menarik biji dan kemaluan lelaki nie. hahah. lelaki ni plak wat bodo je.

Lelaki ni sebenarnya duda dan ada dua orang anak. Dia jatuh cinta dengan perempuan yang suka tarik-tarik kemaluan lelaki ni. Mungkin masa mula-mula dulu dia buat lembut-lembut. Muahaha! Tapi tidak sekarang, dia suka guna cara kasar. Dahlah diorang ni bekerja dalam satu firm company. Tak tahulah macam mana kehidupan lelaki ni. Mungkin trauma bila berada dalam genggaman awek dia.

No comments:

Post a Comment

related post

Related Posts with Thumbnails

Post Melalui Email PERCUMA!

Jika anda tidak mahu ketinggalan post di blog ini, anda boleh melanggan terus ke mailbox email anda :

Masukkan Email anda di sini:

Delivered by gadis-comel